løsninger som gir fleksibilitet

Mobilroboter

Vi i Butler vil hjelpe deg å velge løsninger som gir deg størst mulig fleksibilitet. Vi sørger for at du enkelt kan gjøre tilpasninger når behovet for endring melder seg – uten å tilkalle en spesialist. Dette er avgjørende for å spare tid og kostnader.

mini ™  mobilroboter

UVC Desinfisering mobilrobot

Trygg og automatisk desinfisering for offentlige bygninger.

mini ™ UVC mobilrobot desinfiserer enkelt og effektivt alle type innendørs offentlig rom, fra hotellrom til sykehus, flyplasser og mer. Alt du trenger å gjøre er å lage et kart og angi desinfiseringspunkter. mini ™ UVC mobilrobot gjør resten av jobben. Det kraftige bakteriedrepende lyset dreper opptil 99 % av virus på overflater én meter unna med en hastighet på 4,2 meter per minutt

mini ™ UVC desinfiseringsrobot er fleksibel nok til å passe på alle lokasjoner og kan bruke 100 % autonomt, semi-autonomt (for eksempel hvis medarbeiderne trenger å åpne dører), eller manuelt med en joystick.

mini ™ UVC kan arbeide alene, i en flåte med flere mini ™ UVC eller andre ANT®-drevne kjøretøy, for eksempel Nipper AGV (Automated Guided Vehicle) pallerobot. mini ™ UVC kan integreres slik at den kommuniserer med heiser og automatiske dører.

nb_NO