Kontakter i Butler

Øyvind Voster

Veiviser robotløsninger

Teknisk leder

Øyvind har flere tiårs erfaring innen industrirobotisering – og allsidig erfaring innen automasjons-prosjekter. Han bidrar gjerne med litt glede i sitt arbeid.

Telefon +47 456 08 255

E-post: ov@butler-as.com

Sigurd Falmår

Veiviser automatiseringsløsninger

Salgsleder

Sigurd har tretti års erfaring med industriproduksjon og internasjonalt salg.  Han har allsidig erfaring og kunnskap om maskinproduksjon og dampteknikk. Han kjører motorsykkel året rundt, og er aktiv bruker av naturen og en trofast motocrosspappa.

Telefon +47 904 09 312

E-post: sif@butler-as.com

 

Åsmund Voster

Veiviser offshore- og automatiseringsløsninger

Virksomhetsleder

Åsmund liker seg best når han får jobbe med prosjekt- og produktutvikling. Han har gjennom flere tiår utviklet løsninger og gjennomført prosjekter. På fritiden liker han godt å fange fisken i hav og fjell, og være ute i naturen.

Telefon +47 413 53 509

E-post: av@butler-as.com

Øyvind Greger

Øyvind er den mest kreative sjelen blant oss, og trives best i sin egen hule der han får fritt spillerom for egne idéer.

Han har lang erfaring innen design av subsea verktøy. I tillegg er han en ener på å utvikle smarte løsninger når kunder har et problem.

Mekanikk er hans lidenskap, og lever helt klart opp til vår visjon.

 

E-post: og@butler-as.com

Terje Andersen

Terje er automasjonsnerden hos oss. Han har full kontroll på hva som er mulig og hva som ikke er fullt så lett – for ingenting er umulig! Terje bidrar med nye løsninger, solid teknisk kunnskap og en hyggelig hverdag for alle.

Det er ingen som kjenner bekker, elver og fiskevann i Sandnes bedre enn han.

E-post: ta@butler-as.com

nb_NONorwegian