Qualitetch i UK

Fokus på verdiskaping

Qualitetch er en ledende produsent av metallkomponenter til næringslivet i Europa og resten av verden. Selskapet leverer blant annet til romfarten, energisektoren og telecom- og elektronikkbransjen.

Tjenestene selskapet tilbyr omfatter blant annet foto- og kjemisk etsning, metallstempling, 3D-komponenter, CNC-bearbeiding, tråderosjon (WEDM) og laserskjæring.

Utfordringen

Som et voksende selskap med stadig større kunder og markeder, var Qualitetch på jakt etter en måte å doble produksjonen – uten å doble antall ansatte eller øke til to skift.

Løsningen

Qualitetch satte inn en EVA robot i begynnelsen av en viktig rengjøringslinje. Dette automatiserte matingen av metallplater inn i rengjøringsmaskinen, en operasjon som tidligere hadde blitt gjort manuelt.

hVORFOR EVA ROBOT?

Den er rimelig, enkel å programmere og vedlikeholde. Den er også lett å flytte mellom forskjellige linjer og applikasjoner.

Resultatet

Overgangen til automasjon doblet kapasiteten til en tidligere flaskehals i produksjonslinjen. Investeringen var tjent inn i løpet av åtte måneder, og personalet kan nå fokusere på andre verdiøkende oppgaver.

 

www.qualitetch.com

nb_NO