Mange bedrifter nyter i dag godt av effektivisering og automatisering. For transport av paller finnes det også intelligente løsninger – som Nipper.

BUTLER brenner de ansatte for å hjelpe bedrifter å automatisere oppgaver, med bl a intellligent palletransport.

Med en Nipper kan du få intelligent palletransport uten å bekymre deg for hensynet til omgivelsene. Den er laget AV mennesker for å jobbe MED mennesker. Innovative løsninger gjør at den krever mindre plass, og er enklere å manøvrere enn tidligere.

Tidligere var skanneren for navigering plassert lavt nede ved gulvet. Med bakgrunn i tilbakemeldinger fra kunder er det blitt gjort tilpasninger, og nå er skanneren for navigering plassert over to meter opp fra gulvet. Da «ser» den både over høye paller og orienterer seg i forhold til vegger og andre hindringer. Skanneren nede ved gulvet er beholdt og ivaretar sikkerheten for både mennesker og utstyr.

Øyvind Voster i Allinvent forteller; «Vi har nå tilpasset en eldre versjon av Nipper slik at den har både skanner lavt nede for sikkerhet – og høyt opp for navigasjon. Denne nye versjonen har blitt mye bedre og er en selvprogrammerende plassbesparende AGV, samtidig som den forhindrer ulykker og skader.»

Flere og flere bedrifter får øynene opp for alle fordelene ved automatisering av arbeidsoppgaver. Vil din bedrift kunne ha nytte av dette? Ta gjerne kontakt for å finne løsninger som tilpasses akkurat ditt behov for transport av paller.

Les en kundehistorie her : www.butler-automation.no/nipper-mobilrobot

 

 

 

en_US