løsninger og produkter

En verden av muligheter

Vi hjelper deg og din bedrift å ta i bruk automatiserte løsninger og roboter. Ingen kjenner din bedrift bedre enn deg og derfor ønsker vi å samarbeide tett med deg som kunde for å få en best mulig forståelse av hvilke utfordringer dere vil løse.

Vi vet at de fleste framskritt i industrien har kommet når ting har blir gjort enklere, raskere og bedre, og dette er også temaet automasjon og roboter handler om. Vi bidrar gjerne slik at vi sammen finner de beste løsningene.

I dag finnes det enorme tekniske muligheter til å forenkle prosesser, redusere tidsbruk og å øke sikkerheten. Alt er elementer som bidrar til å styrke konkurransekraften.

Nedenfor viser vi noen av produktene vi benytter i løsningene.

Nipper AGV - robotisert palletransport

Nipper AGV er en intelligent mobilrobot for automatisk palletransport. Den gir deg intelligent palletransport uten at du trenger endre arbeidsomgivelsene.

Mobilroboter

Hva med en mobilrobot som selv finner sine egne alternative veier rundt hindringen? Installering er rask, rimelig og skalerbar.

Robotarmer for industrien

I Butler søker vi alltid etter den beste løsningen. Hva går arbeidsoppgaven ut på? Og hvordan kan den forenkles? I noen tilfeller er det fordelaktig å bruke en industrirobot.

Dino strekkfilmmaskin

DINO Stretch Hood er en maskin med svært høy kapasitet. Den har et meget lavt energi- og plastforbruk, noe som reduserer klimaavtrykk.

nb_NO