Butler skreddersyr verktøy for offshore-industrien 

ROV Subsea Basket ble utviklet og designet for en del år tilbake, og vi skreddersyr verktøyet etter behov hos våre kunder.  

Skreddersydd ROV Subsea Basket 

Flere subsea installasjonsselskap i Norge har spesialkompetanse og store fartøy som reiser rundt både i Nordsjøen, til Asia, Afrika, Brasil og Mexico-gulfen. Ved offshore-installasjoner er det behov for vedlikehold og reparasjoner, i tillegg til nye installasjoner.   

Ved nye installasjoner eller vedlikeholdsoperasjoner blir de norske subsea installasjonsselskapene leid inn for å bistå med utstyr.  

Frakt av utstyr ned til store havdyp

Vi fikk forespørsel da det var et behov for et verktøy/hjelpemiddel som enkelt kunne frakte utstyr fra fartøy og ned til store havdyp. Det ble utviklet en ROV Subsea Basket som brukes til å frakte utstyr ned til havbunnen. Subsea Basket blir heiset ned med kran fra båten, og er designet for å jobbe enkelt i samarbeid med en ROV (Remotely Operated Vehicle), som brukes til å losse av verktøyet og utstyret nede på havbunnen. 

Fordelen er at ROV Subsea Basket har et basisdesign som kan modifiseres og skreddersys etter kundens behov.  

Skreddersydd for subsea entreprenør

En av våre andre kunder hadde behov for forenkling av tilgangen til verktøyet som transporteres i basketen når utstyret gjøres klart på dekk. Løsningen ble å modifisere Subsea Basket og plassere inn en dør for å løse denne utfordringen. Oppbyggingen av konstruksjonen gjør dette kostnadseffektivt, og ikke går utover produktets integritet og sertifiseringer. 

 

Vil du vite mer om våre løsninger innen offshore? 

Ta gjerne kontakt med oss for å se på nye løsninger!

nb_NONorwegian