Safety Friction Clamp – genial og testet teknologi

Vår kraftdistribusjonsteknologi gjør dette til en fleksibel og tilpasningsdyktig løsning for ethvert formål der friksjon kan brukes til hang-off. Den brukes til de elementene som ikke har en struktur for å henge av produktet eller henge på produktene der det trengs.

Fleksibel Riser og Umbilical

En fleksibel Ricer eller en Umbilical kan ha et mykt skall på utsiden, og teknologien gjør at vi håndterer denne overflaten med forsiktighet. Ved å distribuere krefter til hele overflaten som lager friksjon, skaper vi en sikker og pålitelig forbindelse uten å skade produktet.

safety friction clamp.              safety friction clamps

 

 Testing

Vårt fullskala testsystem gir muligheten til å demonstrere designet friksjonskraft. For å sikre trygg og forutsigbar bruk, testes friksjonsklemmene med riktig last. Testoverflaten ligner på produktet den er designet for.

 

Kostnadsbesparelse

Når den fleksible Riseren eller Umbilicalen ble installert, brukte installasjonsselskapene friksjon til å styre objektet under installasjonsprosessen ved hjelp av en Track Tensioner. I noen tilfeller vil track tensioneren bli brukt både som installasjonsverktøy og som reserveverktøy. Vår Safety Friction Clamp kan erstatte track tensioneren og brukt som reserveverktøy.

 

Om friksjon

Når du tar tak i en boks, vil hånden din legge en kraft på boksen, og friksjonen som oppstår mellom hånden og boksen, hindrer at boksen glir ut av hånden din. Vår kraftfordelingsteknologi gjør det mulig for oss å holde ikke bare 1 kg, men så mye som 330 tonn. Friksjonsclamper er tilgjengelige for bruk både opside- og subsea, langvarig og kortvarig bruk – vi har fleksible løsninger som passer dine behov.

 

 

Vil dere vite mer? Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Fordeler

 • Reduserer prosjektkostnadene
 • Multifunksjonell
 • Lav vekt
 • Kompakt løsning
 • Gjenbruk fører til reduksjon av produktkostnader

Egenskaper

 • Full lastkontroll
 • Full utvendig trykkregulering
 • Testet belastning
 • Flerdimensjonale pads kan justeres i henhold til spesifikasjoner fra kunde
 • Opptil 330 Te holdekraft
 • Vekt: 1000-2500 kg (basert på konfigurasjon)
nb_NO