«Tidsbesparende og automatisert «nålegjenging» med subLOOPER®

Å flytte GRP-beskyttelsesdeksler på havbunnen kan være en tidkrevende oppgave.  

GRP beskyttelsesdeksler leveres med hull for myke stropper, og dette krever en tre-operasjon med ROV som skal tre stroppen inn og ut fra samme side, uten tilgang på motsatt side. Dette tar mye tid, men flinke ROV-piloter vil alltid fikse det.  

Med subLOOPER® blir den tidskrevende tre-operasjonen automatisert. Du trenger fortsatt de samme myke stroppene, samme ROV og ROV Pilot, men tiden som brukes til å montere dem på GRP-dekselet reduseres til et minimum. subLOOPER® sørger for sikker montering og tidsbesparende drift.  

.

Magisk teknologi

Teknologien er laget av et mekanisk prinsipp for endring av hengselside basert på posisjon og kraftbelastning. Dette lar oss bytte hengselside, ved å bare skyve og trekke verktøyet i en operasjon. Det ser ut som magi når du først ser det i drift. subLOOPER® har allerede spart mye driftstid i prosjekter.

 

Hva kunder sier:

«subLOOPER® er en genial idé som ble laget til et produkt av Butler. Under operasjonen opplevde vi at ROV-pilotene konkurrerte om hvor raskt de myke stroppene kunne monteres ved bruk av subLOOPER.®»

Kim Slaake, Subsea Engineer – OceanInstaller. «

«Jeg var sikker på at subLOOPER® ville spare oss for fartøyets tid og ville være det riktige verktøyet for jobben for fjerning av 20 GRP-deksler. Jeg trodde på ideen om subLOOPER® og Butlers evne til å lage et godt produkt. Noen sa at de ville «spise hatten sin», hvis subLOOPER® fungerte. Hvordan hatten smakte, vet jeg ikke, men noen måtte spise den.»

Terje Ingebretsen, konsulent, undervannsoperasjoner.

«Vi er veldig fornøyd med subLOOPER®, og det sparer oss for mye tid under installasjon av softslings når vi flytter subsea-deksler.»

Richard Hausken Røthe, senior prosjektingeniør – DeepOcean

Vil dere vite mer? Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nb_NONorwegian